December 10, 2008

Williamsburg shopping


Her i Williamsburg kan man finne så utrolig mye fine greier, og for å finne noe unikt til den man er glad i er williamsburg perfect! Det kommer hele tiden nye butikker opp her og man merker at Brooklyn er et up and coming new area, som det investeres mer og mer i...

Noen av mine favoritter når det gjelder klær....

Beacons Closet:
Vintage butikk på N11 mellom Berry & Wythe. Stor butikk med så og si alle merker man kan komme på til utrolig bra priser. Pass på å unngå "rush hour" eller søndager hvor alt er utplukket allerede. De har alt fra vesker, sko, og ballkjoler til hjerteformede isbiter :O 

Malin Landaus Vintage:
Det var faktisk tanten min som tipset meg om denne butikken. Det er en svensk dame som har åpnet en veldig lekker vintage butikk på N6 ved Bedford. Dette er ingen vanlig vintage butikk men hun har satt opp klærne som det er kommet i kolleksjoner og ikke bare etter farger. Ikke så altfor billig her, men du kommer over noen helt unike ting, så det er verdt det!
Ryktet sier at Ralph Lauren har vært innom et par ganger for inspirasjon... 

Buffalo Exchange:
En mix butikk med både vintage og nye saker, litt mindre enn Beacons Closet, men har kommet over mye fint der:) Butikken ligger på Driggs Ave og N6 rett ved L train. Her også er det ofte stappfullt av folk så tenk på når du drar dit. Bra priser.

Peach Frog (new!):
Kom over denne butikken for ca en 2 uker siden, og det er bare såå fancy der inne. Er et outlet, og her inne har de alt fra Miss Sixty til Betsey Johnson kjoler, men mye tacky også... Masse accessories også, og verdens vakreste speil til over $2000. PeachFrog ligger mellom Bedford og Berry på N10. (bildet oppe er herfra, et forsøk på et juletre hengende taket tror jeg. very nice...)

Brooklyn Industries:
...Har faktisk veldig mye fint, kun klær hva jeg vet, overkommelige priser. Ikke kun t-shirts and sweatshirts lenger, men mange freshe saker. Kvaliteten vet jeg ikke helt. Den ligger på Bedford på N8. Om man vil ha noen frekke brooklyn / new york t-shirts har de ofte bra utvalg her.

....For en liten pause fra shoppingen kan man gå og spise på SEA  http://www.seathairestaurant.com/ De har utrolig god mat, til overraskende billige priser, og det meste du bestiller er utenom det vanlige, og sa jeg at det var utrolig godt?:)
og pass på mens du er der å gå på toalettet...som er ikke som alle andre toaletter her i new york:)

I LOVE NY 

No comments: